2019年9月全国英语等级考试三级精选试题及答案解析(一) - 三级模拟 - 学苑网(edu24h.com)|教育招生考试培训

2019年9月全国英语等级ope体育网站三级精选试题及答案解析(一)
2019-06-10 12:00:31   来源:学苑网   评论:0 点击:

 一、交际英语

  1.- Excuse me, can I smoke here?

  - c_________.

  A.You mustn't

  B.No

  C.You'd better not

  D.I'm sorry, you can

  答案:C

  2.- Hey, Tom, what's up?

  - __________

  A.Yes, definitely!

  B.Oh, not much.

  C.What is happening in your life?

  D.You are lucky.

  答案:B

  3.- Is it possible for you to work late tonight?

  - _______

  A.I like it.

  B.I'll do that.

  C.I'd love to.

  D.I think so.

  答案:D

  4.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?

  - ________

  A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.

  B.Of course not. I have no idea.

  C.No, I can't.

  D.That's all set.

  答案:A

  5.- It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?

  - ________

  A.Yes, please.

  B.No, please.

  C.Sure, please.

  D.I don't like it.

  答案:B

  二、阅读理解

  An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the ticket for his journey back home. As he knew that it would take him only two days to get to England, he decided that he could easily spend the time without food. So he bought a ticket and got on the ship. The man closed his ears to the sound of the lunch bell. When dinnertime came, he didn't go to dinning room, saying that he was not feeling very well.

  The next morning he still didn't have breakfast and at lunchtime he again stayed in his room. But at dinnertime he was so hungry that he went to the dinning room and ate everything the waiter put in front of him. He got ready for the quarrel.

  “Bring me the bill,” he said. “The bill, sir?” said the waiter in surprise. “There isn't any bill. On our ship meals are included (包括) in the money for the ticket,” said the waiter.

  6.The story happened on a ship from Norway to England.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.The traveler didn't go to the dinning room first,because he had no money.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.The traveler went to the dinning room to eat something because his friend had given him some money.

  A.T

  B.F

  答案:B

  9.The traveler had two meals on the ship.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.After the traveler finished eating, he came to know that travelers on the ship had free meals.

  A.T

  B.F

  答案:A

  One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."

  On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

  "You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.

  He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.

  "Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."

  "How much?" said the doctor.

  "Two pounds."

  "Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."

  "Why?" asked the bookseller.

  "I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"

  11.What happened to the bookseller one day?

  A.He lost a box of books.

  B.His foot was wounded by a box of books.

  C.He lent the doctor a box of books.

  D.He sold out all his books.

  答案:B

  12.The bookseller's wife asked him ______.

  A.to go out for some medicine

  B.to send somebody for a doctor

  C.to go to see the doctor

  D.to wait for the doctor to come

  答案:C

  13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.

  A.he was afraid of the doctor

  B.he didn't like to take medicine

  C.he couldn't walk by himself

  D.he didn't want to pay the doctor

  答案:D

  14.The doctor paid ______ for the books.

  A.one pound

  B.two pounds

  C.nothing

  D.something

  答案:C

  15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

  A.more

  B.less

  C.the same amount of

  D.no

  答案:A

上一篇:第一页
下一篇:2019年9月全国英语等级ope体育网站三级精选试题及答案解析(二)

免责声明:以上内容仅代表原创者观点,其内容未经本站证实,学苑网对以上内容的真实性、完整性不作任何保证或承诺,转载目的在于传递更多信息,由此产生的后果与学苑网无关;如以上转载内容不慎侵犯了您的权益,请联系我们QQ:381614337,我们将会及时处理。

  • 关于我们
  • |
  • 公司地址
  • |
  • 网站声明
  • |
  • 版权声明
  • |
  • 联系方式
  • Copyright ©2010-2013 学苑网 (edu24h.com) All Rights Reserved.
    客服电话:010-69231262  E-mail:services@edu24h.com.
    京ICP备09050833号
  • 在线客服
  • 点击这里给我发消息
  • 点击这里给我发消息
  • 客服热线:
  • 010-69231262